vrijdag 6 mei 2016

Feest voor onze mama's!!!

Zondag 8 mei is het moederdag. Na ons geslaagd optreden voor onze oma's en opa's hadden we nog exact 2 en een halve dag om aan onze moederdag cadeautjes te werken! Gelukkig hadden we tijdens de laatste week van ons thema schoenen toch al een gaatje gevonden om er aan te beginnen.
Onze eerste fase van ons cadeautje was "kusjes" geven. We deden rode, roze, donkerrode lippenstift aan en we kusten à volonté!!!! Dit zijn allemaal kusjes voor jullie, lieve mama's!!! Deze kusjes kunnen jullie vinden op de achterzijde van jullie notitieboekje.
















Over naar fase twee: we kleven het hoofd van mama op de voorzijde van ons boekje.

Fase drie: we tekenen een buik op plastiekfolie en wie kan mag hem zelfstandig uitknippen.










Fase 4: armen, benen, voeten knippen en opkleven.










Tot slot nog even afwerken met hartjes, bloemetjes en/of sterretjes en klaar is kees!!!!





Onze pakjes werden ingepakt in zelfgemaakt inpakpapier! De peuters konden met waterverf hun blad volgens eigen kunnen en fantasie inkleuren.













Onze eindstreep werd behaald!!! Nog ons versje leren memoriseren, een klein beetje genieten van het zonnetje en dan............................ genieten van het lang weekend!!!!
Ik wens alle mama's een fijne moederdag!!! Geniet van jullie cadeautje, het zonnetje en laat jullie maar eens goed verwennen!!!
Wat een toffe mama' s zijn dit hier!!!!











Lieve mama,
Je bent niet jarig
en Nieuwjaar is ook voorbij!
Kerst is het ook niet,
toch krijg je iets van mij!
Het is een klein pakje,
 met een grote strik!
Ra, ra, ra, wie heeft dat gemaakt?
IK!!!!
 
Zoals jullie gelezen hebben op de brief zullen studenten Yara en Manon van maandag 9 mei tot en met vrijdag 20 mei stage lopen in ons klasje en werken rond het thema: "kriebeldiertjes" Alles i.v.m. dit onderwerp is meer dan welkom.

Nog even meedelen dat we na dit weekend nog 2 nieuwe vriendjes mogen verwelkomen: Willem en Erva!!! We heten jullie welkom!!!

Prettig weekend!